miércoles, 30 septiembre 2020 9:27

Ruth Lorenzo, esclata a Twitter per defensar els seus fans

Deia Belén Esteban que per la seva filla "ma-to" i Ruth Lorenzo ha demostrat que per les seves fans està disposada a fer exactament el mateix , almenys en les xarxes socials. Aquest dimarts ha protagonitzat una enganxada amb una usuària de Twitter , que havia esmentat a la cantant assegurant que "em fa pena … els seus fans nois són gais i les noies anorèxiques o rares".

En llegir aquest ofensiu comentari cap als seus seguidors, Ruth Lorenzo ha preferit no mossegar-se la llengua i demostrar a aquesta usuària que està molt orgullosa dels seus fans. Tal i com recull 'FormulaTV', la murciana li ha retret que "siguis qui siguis, ets una pena de persona amagant darrere d'un ordinador per deixar anar idioteses com aquesta" . Acompanyant a aquesta primera resposta, el hashtag '# VergüenzaAgena' -amb falta d'ortografia inclosa-.

Aquest error no ha passat desapercebut a la xarxa social, per la qual cosa Ruth Lorenzo ha optat per publicar un nou tuit en què reconeixia el descuit i apuntava que " a mi se em pot dir qualsevol barbaritat, però als meus no ".

Malgrat que ha rebut multitud de suports dels seus seguidors després de la seva reacció, la cantant ha preferit esborrar aquests comentaris i deixar únicament els seus bons dies, després del "arrencada que m'ha donat ".