jueves, 24 septiembre 2020 17:40

Irene Rosales i Kiko Rivera, pares de la petita Ana

Isabel Pantoja està a punt de sortir de la presó després que la justícia li hagi concedit el tercer grau. Una gran notícia que se suma al naixement de la seva néta Ana , que ha nascut aquesta passada matinada a la clínica Sagrat Cor de Sevilla.

Kiko Rivera i Irene Rosales han estat pares de la seva primera filla per un part natural que s'ha desenvolupat sense massa complicacions . Segons informa el diari 'El Mundo', tant la mare com el nadó es troben en perfecte estat de salut després de les més de 12 hores que van passar des que van notar les primeres contraccions.

'Paquirrín' i Rosales han decidit aquest nom com a homenatge a l'àvia de Kiko Rivera, és a dir, la mare d'Isabel Pantoja . Kiko Rivera és expert com el pare, ja que va mantenir una relació sentimental amb Jessica Bueno amb la qual va tenir al petit Francisco.

Tot i el règim de semi llibertat de què gaudeix, Isabel Pantoja no ha pogut gaudir els primers moments de la seva néta Anna. Ni tampoc podrà fer-ho en els pròxims dies. Per què? La tonadillera haurà de dormir, segons les autoritats pertinents, de dilluns a dijous a la presó d'Alcalá de Guadaira mentre que els caps de setmana podrà estar fora de la presó.