Compartir

Aquest dijous transcendia la topada entre Ylenia i Oriana en una discoteca de Madrid. Tot i que es coneixien pocs detalls, sembla que va ser un vestit la causa de l'incident entre l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' i la extronista de 'Dones i Homes i Viceversa'.

Segons informa 'FormulaTV ', va ser Oriana qui hauria buscat l'enfrontament. L'ex de 'MYHYV' es va encarar a la de Benidorm dient-li que "no em copiïs", mentre que Ylenia hauria optat per apartar-la i continuar per un altre camí. De fet, segons apunta el citat mitjà, Oriana suposadament no hauria estat convidada a la festa de Studio54.

Aquesta informació apunta que va ser Marisa, primera tronista de 'Dones i Homes i Viceversa ', qui es va encarar amb Oriana per defensar Ylenia. Després de l'incident, l'ex de Tony Spina s'hauria marxat del local plorant.

Des Studio54 han volgut a través del seu perfil a Twitter que "Ylenia va estar encantadora i no va buscar en cap moment conflicte amb ningú".

De moment, Ylenia ha preferit no pronunciar-se sobre l'incident i limitar-se a agrair a la discoteca el premi rebut per la seva cançó 'Pega't'.

Volem deixar ben clar que @ YleniaGandiaSh va estar encantadora i no busco en cap moment conflicte amb ningú. Gràcies per tot !!!

& mdash; Studio54 (madrid) (@ Studio54madrid) 10 desembre 2015