Compartir

La polèmica ruptura professional entre Belén Esteban i Toño Sanchís continua donant que parlar en els platós de Telecinco. Divendres passat, en plena emissió de 'Sálvame Deluxe', es coneixia l'ingrés a l'hospital del representant per una intoxicació lleu, després de la ingesta de fins a 40 pastilles.

Després al voltant de 24 hores sota supervisió mèdica, Toño Sanchís va ser donat d'alta i la que ha estat la seva representada insígnia, Belén Esteban, tornava aquest dilluns a 'Sálvame' . Allà és on ha confessat que ha passat "un cap de setmana dolent" , però que està "una mica millor".

Des del programa de Telecinco, la princesa del poble ha volgut enviar "un petó a la dona i als fills de Toño" i demanar-li "que es recuperi i miri per la seva família".

Després de fer aquestes declaracions, Belén Esteban ha reiterat la seva intenció de "seguir mirant pel meu interès" , en referència al procés judicial que iniciaria per aclarir la suposada traïció econòmica. Tot això, segons ha manifestat al plató de 'Sálvame' serà "per mitjà dels meus advocats i gestors".