Compartir

La actriu Jennifer Aniston va estar a punt de perdre el seu marit durant la seva lluna de mel. Així ho ha confessat el mateix Justin Theroux en una entrevista al programa 'Live with Kelly and Michael'.

La parella va estar practicant busseig , però l'experiència va estar a punt d'acabar en tragèdia. que sembla, el problema va estar en la manca de comunicació entre Theroux i el seu instructor, que a penes dominava l'anglès.

"Tot just havia comunicació, no podíem parlar. Vaig intentar dir-li que només havia fet això una vegada" , ha explicat l'actor.

Aquesta falta de comunicació el va acabar passant factura, ja que va fer que es submergís a una profunditat molt més gran per a la que li havien preparat en l'entrenament bàsic previ.

Per descomptat, la seva immersió en les aigües de Bora Bora no va haver de ser gens agradable, ja que va consumir l'ampolla d'oxigen massa ràpid.

"Em vaig acostar al meu amic i li vaig ensenyar l'oxigen. Ell va dir 'Oh Déu meu, estàs a punt de morir', i jo vaig dir, 'Ah, doncs sí' ", ha relatat Justin Theroux.

Per descomptat, la lluna de mel de Justin i Jennifer va ser d'allò més accidentada, ja que una amiga seva amb la qual van passar uns dies va aparèixer ofegada a la platja.