Compartir

Kim Kardashian , de 35 anys, i Kanye West , de 38, s'han convertit en pares per segona web, segons va anunciar la parella a través de la pàgina web de Kim.

La 'celebritie' nord-americà va anunciar al seu compte de Twitter que ja havia donat a llum. "Aquí està", va escriure al costat d'una imatge en la qual surt agafant la mà del famós raper.

A la pàgina web de Kardashian van donar alguns detalls. "Kanye i jo donem la benvinguda al nostre nadó home" . A més, aclarien que tant la mare com el nadó es trobaven en perfecte estat de salut.

De moment no s'ha revelat el nom del nen, al qual esperaven per al 25 de desembre . Pel que sembla, el part s'ha avançat unes setmanes ja que Kim Kardashian estava patint bastants molèsties a la recta final del seu embaràs.

La protagonista de 'Keeping Up with the Kardashian' i el raper nord-americà van iniciar la seva relació en 2012 i dos anys més tard van passar per l'altar en una romàntica cerimònia a Florència. En 2013 va arribar al món la seva primera filla, North West.