jueves, 24 septiembre 2020 0:04

Mariah Carey, hospitalitzada d'urgència a Nova York

Mariah Carey no passa per un bon moment personal. Després de patir fora mida amb la situació de la seva germana (tancada en un centre psiquiàtric per solucionar els seus problemes amb les drogues), la cantant nord-americana ha hagut de ser ingressada d' urgència en les últimes hores per culpa d'una "important grip ", segons ha assegurat 'TMZ'.

Pel que sembla, segons informen els mitjans locals, Carey va ingressar a la matinada de dimecres passat queixant-se de forts dolors a tot el cos i que la van obligar a acudir immediatament a l'hospital.

L'artista està sent tractada per un metge de confiança, que li ha administrat un degoteig intravenós perquè reposi fluids i pugui recuperar-se ràpidament gràcies a diverses vitamines, amb les que li donin l'alta al més aviat possibles.

Tot i la gravetat de l'assumpte, Mariah Carey ha volgut tranquil·litzar a tots els seus fans publicant un tuit des de l'hospital on els enviava un missatge esperançats: "Em trobo molt bé i ja estic a punt per celebrar el Nadal" .

Això sí, sembla gairebé segur que l'artista nord-americana haurà de fer repòs durant un temps i els seus concerts nadalencs podrien patir alguna que una altra modificació.