Compartir

L'actor nord-americà Johnny Depp sol fer papers de tipus dur, i en les entrevistes acostuma a mostrar-se bastant bromista … Per això, va agafar a tothom per sorpresa quan en una de les últimes que ha concedit es va posar a plorar.

L'actor ha estat entrevistat per Graham Norton, que va aconseguir treure el seu costat més sensible . La seva faceta més solidària és bastant coneguda, pel que va ser preguntat per les visites que fa als nens malalts als hospitals. Ell va explicar que porta molt de temps fent-ho, però que des que la seva filla va emmalaltir, no ha dubtat a incrementar la seva freqüència.

I és que, Lily Rose , la única filla de Johnny Depp , va ser diagnosticada fa 8 anys d'una greu malaltia que va posar en perill la seva vida . "Després del que va passar amb la meva filla, fer aquesta tasca es va tornar més important. Els nens, beneïts siguin, són forts, molt valents, però els pares són els que moren a poc a poc. I ser capaç de portar-los un mica de la meva alegria, un somriure encara que sigui, a aquestes persones, significa el món per a mi ", ha assegurat Depp.

La filla que Depp va tenir amb Vanessa Paradis va tenir una infecció renal molt greu quan tenia set anys. " He passat per períodes foscos en la meva vida, però aquest va ser el més ombrívol de tots" , va assegurar l'actor entre llàgrimes.