jueves, 24 septiembre 2020 0:06

Sinead O'Connor trobada sana i estàlvia després d'anunciar la seva suïcidi

Estava viva i cuejant. Tot i que la famosa cantant irlandesa va anunciar a Facebook que s'havia pres una sobredosi, l a policia la va trobar en un hotel de Dublín. I és que la seva és la història, una vegada més, de l'estrella que cau molt profund a causa de diverses circumstàncies. O'Connor té un llarg historial depressiu i de malaltia mental que l'han mantingut apartada del món de la música durant lustres.

Segons informa la revista People, O'Connor va anunciar a Facebook que < em> "no estic a casa, estic en un hotel, en un lloc d'Irlanda, amb un altre nom" . "Si no escrivís això la meva família no em trobaria" , afirma, < em> "podria estar morta des de fa quinze dies i mai s'hauria sabut" .

Les autoritats irlandeses han anunciat que l'actriu ha estat localitza sana i estàlvia a Dublín. "Això és més del que una dona pot suportar ", diu. La cantant, a més, assegura que la seva família l'ha traït i els acusa de tractar-la amb una "crueltat atroç" .

La cantant es refereix a la nota a la batalla que lliura amb dues de les seves exmarits per la custòdia dels seus fills petits , Shane Lunny, de 11 anys, i Yeshua Bonadio, de vuit.

O ' Connor afirma en el seu missatge que estava desesperada i necessitava "un treball i un lloc per viure". "Estic sent tractada tan malament per la meva família que tot just puc arribar a mantenir-me amb vida", ha afegit.