Quantcast

Andrés Velencoso nega la seva infidelitat No vaig a una discoteca de Madrid fa anys

La ruptura entre Úrsula Corberó i Andrés Velencoso és una de les notícies més sucoses del món del cor a hores d'ara, sobretot perquè les raons podrien ser degut a una infidelitat l'actor. I és que resulta que l'actriu el va enxampar en una actitud més que afectuosa amb una altra en una discoteca de Madrid, cosa que ha decidit no passar per alt.

"Sent un rebuig absolut per Andrés" , deien seu entorn a la revista 'Cuore', i que estava "decebuda i enfadada" amb ell, ja que no s'ho esperava després de dos anys de relació en els quals no han tingut problemes majors. Però el model ha volgut defensar-se de les esmentades acusacions i ha llançat un missatge a Twitter en què es veu que s'ho està prenent amb molta paciència. "El divertit és que no vaig a una discoteca a Madrid fa anys" , ha escrit.

Velencoso desmenteix la seva infidelitat, però el seu historial el delata. Diuen les males llengües que amb Kylie Minogue es va acabar precisament per la mateixa raó, perquè es va enamorar de Corberó mentre estava amb la cantant.

Per la seva banda, l'actriu no ha volgut pronunciar-se i continua guardant la seva vida privada de la mateixa manera que ho ha fet tot aquest temps, quan no se'ls veia junts a les xarxes tot i ser una parella consolidada. Això sí, el vídeo que ha penjat la Úrsula a les xarxes sembla ser una indirecta, ja que canta en playback la cançó d'Ella balla sola, 'El tirem a sorts', que parla precisament d'una ruptura .

Comentarios de Facebook