Quantcast

Piqué aclareix el misteri de la seva foto amb Ibrahimovic

Ja fa cinc anys que aquesta foto de Gerard Piqué i Zlatan Ibrahimovic va sortir a la llum, i els rumors sobre una possible relació entre tots dos van donar la volta al món. A dia d'avui, la imatge segueix corrent com la pólvora a la xarxa.

Tot i que ja ha passat un temps, ni el jugador suec ni el català han comentat res al respecte. No obstant això, ara el central del Barça ha volgut aclarir què és el que estava passant en aquell moment entre tots dos.

Ho ha fet en una entrevista concedida als lectors de la revista britànica FourFourTwo , on ha assegurat: " Ibra m'anava a felicitar per la meva autobiografia, però jo sóc una persona molt tàctil ".

A més, el central culer ha assegurat que "el fotògraf va treure la foto en el moment en què ens estàvem donant la mà. Estava dins de camp i va ser després d'un entrenament, així que no crec que fos algú del món del cor ".

Tot i que en el seu dia van dubtar de l'heterosexualitat de Piqué , el futbolista porta cinc anys sortint amb Shakira, amb la qual té dos fills. Per això, assegura que li costava entendre que se li hagi donat "tant bombo a Internet".

Creu que l'única cosa que buscaven era desestabilitzar l'equip abans del partit contra el Reial Madrid encara que, com recorda, al final es van endur la Lliga aquest any.

Comentarios de Facebook