Quantcast

El 'fill' de Jorge Lorenzo i la seva nòvia arrasa a Twitter

Després d'una intensa i polèmica temporada, Jorge Lorenzo ja pot gaudir tranquil del seu últim títol mundial. El pilot de Yamaha ja gaudeix d'uns dies de descans amb la seva nòvia, Núria Tomàs, i el seu 'fill'. Tranquils, per ara és aviat per parlar de nens però no de gossos, en concret de un adorable cadell de teckel que s'han regalat recentment.

Es diu Destinació Lorenzo Tomás , per aquest motiu ja se li conegui com el 'fill' de Jorge Lorenzo i Núria Tomàs. I no han estat els mitjans de comunicació que li han atorgat els cognoms, sinó els seus propis 'pares' a crear-li un reeixit perfil a Instagram.

En tan sols una setmana en popular xarxa social, el compte de tinoteckel ja té més de 3.500 seguidors , i això que tan sols segueix a 10 comptes i que ha compartit 12 publicacions. En algunes d'elles posa com un autèntic model, amb jersei inclòs, però també deixa alguns missatges al seu 'mami'.

No és la primera vegada que un famós decideix crear un perfil a Instagram o Twitter. Sense anar més lluny, fa uns mesos Miley Cyrus presentava a la seva nova mascota a les xarxes socials i fins i tot aprofitava per crear-li una popular compte que ja supera els 134.000 seguidors.

Comentarios de Facebook