Compartir

Les fans de 'One Direction' van quedar traumatitzades quan el passat mes de març Zayn Malik, un dels integrants de la boyband britànica, decidia abandonar el projecte i emprendre la seva carrera com a cantant en solitari.

Des d'aquest moment, el mateix Malik no havia estat molt clar a l'hora d'assenyalar les raons veritables que li portaven a prendre aquesta decisió. En una entrevista amb la revista 'The Fader', el cantant ha volgut llevar-se aquesta cuirassa i despullar la seva ànima per confessar un dels secrets que més han sorprès les 'directioners' .

< p> "Si cantava una melodia o una estrofa amb un estil una mica R & B, o lleugerament amb el meu estil, es tornava a gravar 50 vegades fins que quedava la versió exacta del que és pop , perquè es pogués utilitzar aquesta versió ", confessa el propi cantant.

Zayn Malik, per tant, no té problemes a afirmar que no li agradava la música que feien a One Direction , ni a ell ni als seus companys. "Ens donaven tot fet, no érem feliços (…) La culpa de tot això va ser dels productors dels seus discos", assegura el exintegrant del grup.

El cantant també ha volgut 'mullar-se' sobre la seva ruptura amb la cantant Perrie Edwars, a qui assegura no haver deixat per SMS dies abans del seu casament.