Compartir

Chelo García Cortés i Bárbara Rey van protagonitzar un intens cara a cara a 'Sálvame Deluxe', després de rescatar un polígraf de l'any 2011 en el qual s'havia revelat que la periodista i l'actriu havien mantingut relacions sexuals.

Tot i que aquest episodi ja va tenir una primera batalla televisiva, en què Bárbara Rey li va retreure a Chelo García Cortés que no hagués vetat aquesta pregunta i que havien acordat que el que ha passat entre elles mai seria comptat, l'actriu i la periodista es veien les cares de nou en un programa de televisió per posar fi a la seva amistat. Almenys així ho va deixar clar Bàrbara res més seure al plató: "Aquesta nit vaig a trencar la meva relació amb Chelo".

Així les coses, l'actriu va arribar a confessar que no sabia "si eres primerenca o no, però sabia llatí" , referint a la primera trobada sexual entre totes dues, mentre que Chelo va revelar que a ella li va servir "per adonar-me que era bisexual".

Amb tot això, abans que Bárbara Rey arribés a assegurar-li que "si el meu fill té relació amb tu haurà de deixar de tenir-la amb mi", al plató de 'Sálvame Deluxe' també es va parlar de quantes nits de passió havien viscut. Segons la col·laboradora de Telecinco, la primera vegada va ser sexe en grup i després un trio amb José Manuel Parada, conegut per la seva extensa etapa a 'Cinema de Barri'. A més, Bàrbara i Chelo haurien tingut un parell de trobades més en solitari.