miércoles, 12 agosto 2020 8:45

Mireia Lalaguna, Miss World Spain 2015

Mireia Lalaguna s'ha coronat aquest diumenge com la nova Miss World Spain 2015 , a la final del certamen celebrada aquest diumenge a Estepona (Màlaga).

D'aquesta manera, la model de Barcelona serà l'encarregada de representar al nostre país en el certamen Miss World (Miss Món), que se celebrarà el proper 19 de desembre a la Xina.

No és la primera vegada que la jove model de Barcelona es fa amb una corona en un certamen de bellesa, ja que el 2014 va ser elegida Miss Atlàntic 2014. A més, el 2013 Mireia va ser la primera finalista del certamen Reina Bellesa Espanya.

La primera finalista del certamen ha estat Ángela González (Miss Astúries) i la segona Natalia Ferrer (Miss Balears).

D'altra banda, la gala del certamen de bellesa havia captat totes les mirades ja que per primera vegada en la seva història participava una transsexual. Es tracta Ángela Ponce, la representant de Cadis . Tot i que la jove no va quedar entre les finalistes , ella se sent guanyadora. "Tinc la corona al cap i seguiré lluitant perquè se'ns vegi, perquè se'ns escolti i per demostrar que jo ja sóc una reina i tinc la meva pròpia corona", ha explicat la model en declaracions per Efe.

Artículos similares