Quantcast

Ana Pastor incendia Twitter con #LeonorDejaLaEscuela

Ana Pastor frega el milió i mig de seguidors a Twitter. Més enllà dels seus comentaris a la televisió, com a presentadora de La Sexta, els seus missatges a la xarxa social tenen més repercussió que la de moltes fundacions. Per això, la periodista va decidir donar suport a una acció de la Fundació Secretariat Gitano que lluita contra l'abandonament escolar de les nenes gitanes.

La campanya que s'inicia aquest dimecres compta amb el recolzament d'Ana Pastor, que ha incendiat la xarxa amb el hashtag #LeonorDejaLaEscuela i el comentari "Leonor podria deixar els estudis en acabar la primària". El ganxo no ha pogut ser més encertat, donat l'impacte aconseguit a Twitter, tot i que ha generat confusió i desenes de bromes. Per què? Milers de tuiters van pensar que la periodista parlava del futur de la Princesa d'Astúries.

Per això, res més llançar el tuit, han començat a circular tot tipus de bromes i comentaris utilitzant aquest hashtag amb la Princesa com a protagonista, tot i que també es colava en més d'un tuit seu cosí Froilà.

La mare si #LeonorDejaLaEscuela jo avui no vaig pic.twitter.com/0fJNbN1IGG

& mdash; Rafa Pacheco (Pachecadas) octubre 21, 2015

No m'estranya gens que #LeonorDejaLaEscuela , haurà vist que si estudies en Espanya, acabes a Anglaterra o Alemanya i s'haurà espantat

& mdash; capitanmamona (capitanmamona) octubre 21, 2015

#LeonorDejaLaEscuela ? Digueu-me per favor que no és perquè l'hagi fitxat Froilan de relacions & # 128.561;

& mdash; Rafa Pacheco (Pachecadas) octubre 21, 2015

Després de comprovar l'enrenou causat, Ana Pastor ha decidit publicar un nou missatge al seu perfil de Twitter per aclarir aquest assumpte:

Perdó, no parlava de la princesa sinó d' #laleonorreal la seva educació també ha d'importar https://t.co/VM7TtRXUbC

& mdash; Ana Pastor (_anapastor_) octubre 21, 2015

Tal com apunta Vanitatis, des de la Fundació reconeixen que la campanya no hauria tingut tant impacte de no haver existit aquesta confusió.

Comentarios de Facebook