Compartir

Una temporada de somni per a la parella hispanoargentina que ha arribat a discutir el liderat als reis d'aquest esport des de molt temps enrere, Bela i Lima, acabant a una mica més de 1.000 punts en el rànquing del World Pàdel Tour.

Paquito i Sanyo arriben després de perdre a la final de Buenos Aires i caure en les semifinals del Keler Bilbao Open, vénen amb moltíssima gana i volen aconseguir un títol que acomiadi el gran any que han fet en l'últim torneig l'anys, l'Estrella Damm Màster Final. En paraules de l'espanyol de la parella deixa clar que volen emportar-se el torneig sigui com sigui: "Sanyo i jo volem acomiadar-nos de res".

No és un torneig més per a ells , jugaran el seu últim torneig en el mateix costat de la pista, a partir del campionat que culmina l'any de pàdel a Madrid, Paquito Navarro i Sanyo Gutierrez se separaran per continuar el seu camí per separat en la temporada que ve. Sanyo jugarà amb Maxi Sánchez el 2018 i, tot fa indicar, que Paquito formarà parella amb Juan Martín Díaz.

Una grandíssima temporada que es resumeix en el palmarès que deixen enrere en aquest 2018:

< p> -Santander Open 2017

-Miami Pàdel Màsters 2017

-Valladolid Open 2017

-Sevilla Open 2017

-Vallbanc Andorra Open 2017

Però, què millor per definir-los que veure'ls en un vídeo? S'acomiada la parella que va proposar l'alternativa a Bela i Lima en aquest any, aquí va el nostre petit homenatge.