Compartir

Neymar ha marxat al París Saint Germain i el paperot que té la Junta Directiva liderada per Bartomeu és bastant gros. L'escassa assistència al trofeu Joan Gamper va ser fruit de la desil·lusió provocada per l'absència de fitxatges d'altura i per la marxa del brasiler, tot i que continuen mans a l'obra, sense pressa i sense pausa, per reforçar la davantera. I per això ha sonat amb força el nom de Coutinho i Dembele.

Ens centrarem en el cas del primer, ja que és el jugador pel qual les negociacions semblen estar més avançades. El brasiler del Liverpool suma ja diverses temporades rendint a un nivell sensacional, motiu pel qual clubs grans s'han interessat en ell i s'ha guanyat un lloc com a imprescindible en la selecció brasilera. Aquestes són algunes qualitats interessants que podria sumar Coutinho a l'estil de joc blaugrana:

Maduresa : Malgrat la seva joventut, dóna mostres de la seva enorme maduresa com a futbolista. Ordre, disciplina, distribució i creración de joc són les seves qualitats més destacades, a més d'aportar arribada i sobre totes les coses, gol.

Imaginació : És cert que és un migcampista amb arribada i potència, però Coutinho presenta les qualitats del millor Iniesta: habilitat, desimboltura, i capacitat per buscar buits on no n'hi ha

Polivalència : Coutinho és un jugador que pot desenvolupar el seu rol en moltes zones del terreny de joc. Des migcampista, al Liverpool també ha jugat en la posició d'extrem que ha ocupat Neymar aquests anys al Barça, encara que no es pot considerar un extrem a l'ús. El desbordament, el regat i la conducció de pilota són característiques notables en el futbol exercit per Coutinho.

Gol : Com he esmentat anteriorment, Coutinho té alguna cosa que als mitjans ofensius es els exigeix ??quan juguen al Barcelona, ??que és gol. Fins a un total de 13 gols va anotar la passada temporada a la Premier League tot i no ser un golejador a l'ús.