Compartir

Després de molts rumors i especulacions sobre el futur de Pep Guardiola, el Manchester City ha volgut donar un 'cop de porta' a tots ells i ha anunciat la c ONTRATACIÓN del tècnic català per a la temporada que ve.

El club citizen ha publicat un comunicat en què anuncia que Guardiola serà l'entrenador a partir del mes de juny i que l'acord entre les dues parts és de tres temporades . En aquest comunicat, s'assegura que "les negociacions es van iniciar el 2012" , data en què el català entrenava el Barça i encara no havia fitxat per el Bayern de Munic, el seu actual equip.

Minuts més tard de la publicació d'aquest comunicat, Manuel Pellegrini, actual entrenador de l'equip anglès, ha confirmat la seva sortida un cop s'acabi la temporada. El que va ser tècnic del Reial Madrid podria tornar a la Lliga espanyola si es compleixen els rumors que afirmen que el xilè intentaria reflotar el rumb del València.

En el fitxatge de Guardiola pel City ha estat clau el treball de Ferran Soriano, director executiu del City amb el qual va coincidir al Barça i del propi Txiki Begiristain, que ha assumit la direcció esportiva del conjunt britànic.