Compartir

Els Morancos han llançat un vídeo en què parodien la actualitat política d'Espanya al compàs d'una de les cançons de l'estiu, < strong> 'la Bicicleta' de Shakira i Carlos Vives .

Amb aquesta versió política, Antonia i Omaíta critiquen la falta de govern i la possibilitat d'unes terceres eleccions el dia de Nadal.

"no puc creure que després de tants mesos no han pactat. I podria ser que tornem a votar. Vagi un desvergonyiment!", comença la versió de Los Morancos, que fan un repàs de la posició dels polítics i del que costen celebrar unes terceres eleccions : "Rajoy ja compta amb Ciutadans, però el Pedrito segueix aquí encabezonado. al rei Felip li han dao l'estiu i és que aquesta gent no s'assabenta ¡que això no és així! que unes eleccions 'costen tant! I després ho arreglen amb dir retalla d'aquí, retalla d'allà ".

També fan referència a la data d'aquesta nova cita electoral : "A sobre estan dient que hi ha possibilitats que el dia que votem sigui el de Nadal, segur hi ha més d'un que amb l'aiguardent fica la papereta a la boca del president ".

a més, fan una crida a la societat, a la qual animen a protestar davant aquesta situació: "I això no canviarà mentre que no protestem, però és que ara la gent està caçant Pokémon. Fins als h *** * s estem ja de paperetes, és pa agafar-lo i donar-li amb la bicicleta. Deixeu-nos ja de votacions una mica que anem al col·legi més que quan nois ".

Per acabar, els de Triana demanen "que algú acabi amb aquest tema perquè al final governarà Belén Esteban ".

El vídeo, publicat a Youtube, compta ja amb gairebé quatre milions de reproduccions . Tot un èxit!