Compartir

Els esportistes d'elit també s'han enganxat a la febre que ha generat 'Pokémon Go' . Aquest és el cas de Kohei Uchimura, un dels gimnastes més llorejats del món, que ha rebut una factura de 4.372 euros de la seva companyia telefònica a concepte de "roaming" , és a dir, les dades que ha consumit a Rio de Janeiro preparant els Jocs Olímpics.

El japonès, campió mundial i cinc vegades medallista olímpic, es va desplaçar al Brasil a mitjans de juliol per adaptar-se al canvi horari ia la circumstàncies específiques de la Arena Olímpica de Rio , una cosa que va aprofitar també per jugar a 'Pokémon Go'.

Uchimura, de 27 anys, "no podia creure" que la factura telefònica a ascendís a una quantitat tan elevada . Era correcte? Sí, el consum de dades el joc és elevat i més encara si s'aplica una tarifa alta en estar en un país estranger.

L'esportista, per evitar noves sorpreses, ha decidit contractar 1 tarifa plana de "roaming" en el temps que estigui al Brasil per la qual pagarà uns 26 euros i podrà gaudir de 'Pokémon Go' tot el que vulgui, això sí, quan estigui lluny de la competició. Veurem si dóna la talla o li ha tret temps en la seva preparació aquest joc … Quina bogeria!