Quantcast

Les llegendes tanquen les Nits d'estiu al camí hidroelèctric d'Engolasters

Diverses llegendes relacionades amb la temàtica de l'aigua i el llac d'Engolasters s'han apoderat aquesta nit de la visita al camí hidroelèctric. En el marc de les Nits d'estiu que FEDA organitza a la zona del llac, per explicar l'evolució de l'electricitat a Andorra, aquest dijous a la nit l'experiència ha anat acompanyada d'una explicació de llegendes a càrrec de l'actriu i titellaire Assumpta Mercader, que ha estat la responsable de narrar les històries a peu de llac, aportant així un plus de misticisme a la visita guiada.

En total prop d'una cinquantena de persones han participat en l'activitat, amb la tradicional visita a la casa de guardes, l'antic funicular, la vàlvula de capçalera, la galeria interior de la presa i a la mateixa presa. Després han arribat les llegendes, mentre els assistents caminaven per la vora del llac, relacionades amb l'aigua, fonts, rius, pluja i gel de diversos racons d'Andorra.

L'activitat, que repeteix respecte a l'any passat a causa de la bona acollida que va tenir, ha servit per cloure les activitats d'estiu programades per aquest any al camí i al museu de l'Electricitat. A falta d'una valoració final, des de l'organització han fet una valoració “molt positiva”, malgrat que la primera activitat es va haver de canviar de lloc a causa de la pluja. “Gairebé sempre hem tingut llista d'espera, ja que hem omplert sempre el límit de participants”, ha explicat la guia del museu de l'Electricitat, Joana Teixeira.

Comentarios de Facebook