Quantcast

La festa major d'Encamp més infantil comença aquest dimecres 15 d'agost

La festa major d'Encamp celebra una nova edició els dies 15 i 16 d'agost. Aprofitant el dimecres de festa, la comissió de festes d'Encamp esperen una gran afluència de gent en la combinació d'actes tradicionals i activitats populars per a tots els públics.

Enguany la festa major està especialment encarada als més petits, qui podran gaudir de diverses activitats durant els dos dies de festivitat. Malgrat això, el matí de dimecres començarà amb el tradicional concurs de pesca dels Cortals, per deixar pas a continuació als inflables als Arínsols i al campionat d'Andorra de ciclisme infantil al Prat Gran i la missa de la Mare de Déu a l'església de Santa Eulàlia, ja al migdia.

La tarda començarà amb el també tradicional concurs de botifarra al Cafè del Poble, més inflables als Arínsols i el ral·li sorpresa, que es concentrarà al Prat Gran. Després, a la plaça dels Arínsols, hi haurà un espectacle infantil, una festa de l'escuma i una ballada de sardanes. Finalment es farà el sopar del jovent i el ball de nit amb un grup de versions.

El dijous és la diada de Sant Roc i les activitats s'iniciaran al migdia amb una missa en honor al patró de la parròquia. Només de sortir, els padrins de més edat d'Encamp rebran un homenatge i se celebrarà un dinar popular al Prat Gran. A la tarda els infants seran els protagonistes de nou a la plaça Arínsols, on hi haurà inflables i la festa de l'escuma, i un show amb DucatiStunt. El final de la festa major s'encararà amb el ball de tarda al Prat Gran i el castell de focs d'artifici a la carretera de les Riberaigües.

Comentarios de Facebook