Compartir

Vall Banc ha obert, aquest dilluns, una nova oficina a la plaça Rebés. L’espai disposa de 363 metres quadrats amb la funcionalitat, la transparència i la lluminositat com a pilars fonamentals. Disposa de set punts d’atenció a l’usuari per tal d’oferir un accés més fàcil i pròxim al visitant, una de les prioritats i objectius principals del pla de transformació i modernització que el banc està desenvolupant en les seves oficines.

Així, el client rebrà un servei més directe i personal en una gestió més còmode. Les obres realitzades a plaça Rebés compleixen els criteris de creació d’espais clars, transparents, funcionals i còmodes amb paràmetres de disseny modern i personal que fan que les mateixes oficines siguin un senyal d’identitat corporativa del banc. La propera obertura prevista serà la de l’oficina de l’avinguda Carlemany, que es troba en la darrera fase de modernització.