Quantcast

Conxita Marsol: "Andorra la Vella s'ha retrobat amb la seva festa major"

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella, ha fet balanç de la festa major instants abans que comencés el que per a molts és l'acte principal de la festivitat, el concert d'Operación Triunfo. Marsol ha assegurat que “la valoració és molt positiva i que hi ha hagut molta participació en tots els actes”.

L'èxit de la festa major, segons la cònsol, es fonamenta en la gran afluència de públic en tots els actes, des de les sardanes i els gegants, fins als concerts a la plaça Guillemó, passant per les activitats per als més petits al parc Central. “Al ball del contrapàs és l'any que hem vist més gent ballant”, ha volgut exemplificar la cònsol abans de concloure que “Andorra la Vella s'ha retrobat amb la seva festa major”.

L'acte principal és el concert dels cinc joves sortits de l'acadèmia d'Operación Triunfo. Aquest esdeveniment ha aplegat a unes 4.000 persones a la carpa on se celebrava l'espectacle del Cirque du Soleil i “han vingut tant persones de fora expressament, com turistes que s'ho han trobat fins a gent del país”, ha explicat Marsol.

La cònsol no es planteja cap canvi en la festa major de l'any vinent perquè “és un model que funciona”, especificant que abans que arribessin a la corporació, el concert de final de festa no se celebrava i ara és un dels actes que creen més expectativa. “L'any que ve es tornarà a celebrar, encara és aviat per saber a qui portarem, però de ben segur que se celebra a la carpa del circ, estigui o estigui situada de la parròquia”.

 

 

Comentarios de Facebook