Quantcast

Dos residents detinguts per maltractament a les seves exparelles

La policia ha detingut aquesta setmana passada dues persones per maltractament en l'àmbit domèstic. Aquests dos arrestos formen part dels setze que el servei va fer entre dilluns i diumenge passats.

La primera de les detencions va tenir lloc dilluns i va ser la d'un home resident de 28 anys que va ser detingut a Encamp després que la patrulla fos requerida per desavinences. L'home va intentar accedir al domicili de la seva exparella a través de la finestra i la dona presentava diversos blaus als braços. L'endemà, a Escaldes-Engordany, un home també resident, de 23 anys va ser detingut per maltractament a la seva exparella.

D'altra banda, dimecres, a Santa Coloma, els agents van detenir dos homes residents, de 24 i 25 anys, com a presumptes autors: el primer dels delictes de danys, injúries, resistència greu; i el segon de danys, resistència greu i conducció sota els efectes de l'alcohol (2,26 g/l). Els agents van ser requerits per pintades a la porta del garatge d'un immoble i dues pintades més a l'interior d'un garatge i un aparcament de la capital.

Finalment, el dijous, passada la mitjanit, els agents van detenir un home no resident de 19 anys com a autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia, ja que havia crebantat una pena d'expulsió substitutòria, i un delicte contra la salut pública.

Dotze detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol

La darrera setmana la policia va detenir onze persones —sumant l'home resident de 25 anys detingut el dimecres a Santa Coloma— per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Cinc d'aquestes detencions van superar els 1,2 g/l i un home resident de 41 anys, detingut per danys a la barrera d'un aparcament comunal, va donar un resultat de 3,29 g/l. Les altres set detencions no van donar una taxa superior als 1,2 g/l, però un home resident de 26 anys també va crebantar la suspensió judicial del permís de conduir.

Comentarios de Facebook