Compartir

Després de cinc dies intensos de festa major, aquest dimarts a la nit la parròquia de Sant Julià de Lòria baixarà la persiana de la festa gran i ja començarà a agafara forces per l'any vinent. Però abans de pensar en futur, la celebració acabarà amb un cap de cartell d'alçada. El cantant barceloní Daniel Carbonell de las Heras, conegut artísticament com a Macaco, serà l'encarregat de posar el punt final a la festa major.

El concert, que arrencarà a la mitjanit, portarà sobre de l'escenari els 'hits' més coneguts del grup de música com 'Con la mano levantá', 'Tengo', 'Moving', 'Seguiremos' o 'Mensages del agua'. A més dels temes més coneguts i que configuren la banda de música de molta gent, Macaco també ha promès que interpretarà alguna cançó nova i que encara no ha estat presentada. El grup ha començat una gira que durarà prop de tres anys i que els portarà arreu. Durant el transcurs d'aquesta gira es presentarà el nou disc, que de moment ja ha vist la llum el primer 'single', 'Valientes'.

El cantant ha explicat que ja té sobre la taula prop de 22 cançons, de les quals n'haurà de fer una tria que formaran part del nou CD. “Vull treure cançons a poc a poc i després el disc”, ha explicat l'artista barceloní durant la roda de premsa de presentació del concert. Macaco s'ha mostrat molt content de tornar a tocar a Andorra i ha defensat l'entorn natural que envolta el país.

Abans del concert de Macaco, a les onze de la nit, serà el torn del castell de focs i després de la interpretació del barceloní la festa continuarà amb el grup de versions 'The Show Time'.