Quantcast

La pluja ajorna la 'Holi party' fins aquest vespre

La pluja d'aquest dimarts a la tarda ha provocat que la 'Holi party' s'hagi ajornat dues hores. L'acte, que se celebrarà aquest vespre al carrer dels Veedors, forma part de la programació de la festa major d'Escaldes-Engordany, que ha començat aquest dimarts i s'allargarà fins al pròxim divendres.

Tal com marca la tradició i després del repic de campanes, els trabucaires d’Escaldes-Engordany han anunciat l’inici de la festa major pels carrers de la parròquia. Enguany la festa també commemora els 40 anys de la parròquia.

Tot seguit ha arribat el torn de la cercavila, acompanyada a ritme de batucada del grup de percussió Drum Beat. Al pubillatge d'Escaldes-Engordany d'enguany i als trabucaires se'ls han afegit els infants dels Esports d'estiu i els turistes encuriosits.

Després de la cercavila s'ha donat tret d'inici al tradicional mercat de les bruixes al passatge Arnaldeta de Caboet, amb una vintena de parades de menjar, bijuteria o productes artesanals. A la vegada també s'han inaugurat els 'food trucks', al carrer dels Veedors.

La part més esperada de la festa major són els concerts gratuïts a l'aparcament dels Veedors. Aquest dijous Els Catarres presentaran 'Tots els meus principis', el seu treball més recent. La nit d'aquest divendres serà d'Efecto Pasillo, amb motiu de la commemoració dels 40 anys de la parròquia.

Comentarios de Facebook