Compartir

En el marc del programa d''Encamp en clau de llum', el Cor dels Petits Cantors d'Andorra ha ofert, aquest dissabte al vespre, l'últim concert de la temporada 2017-2018 a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa, que ha comptat amb una seixantena d'assistents de totes les edats.

Una trentena de nois i noies de la formació, d'entre 8 i 17 anys, han entonat un repertori de cançons de diverses èpoques, des del segle XVI fins a l'actualitat. El públic ha pogut escoltar peces de música sagrada, folklòrica i altres varietats, amb quatre idiomes diferents: català, castellà, anglès i alemany. Temes com Magnificat, de J. D. Zelenka; Ave Maria, de G. Caccini; I have a dream, de Libera; El cant dels ocells, de Pau Casals; Duo de l'ane, de A. Messager, o Alleluia, de L. Cohen, han ressonat a l'interior de l'església del Pas. El concert ha finalitzat amb Bésame de C. Velazquez i Trisch trasch Polka de J. Strauss. Tot sota la direcció de Catherine Metayer i l'acompanyament pianístic de Harmony Perdu Alloy.

El concert dels Petits Cantors ha comptat amb l'assistència de la cònsol menor d'Encamp, Esther París. A l'inici, per tal d'escenificar que amb aquest concert el cor ha tancat el curs musical, dos cantaires han entregat una clau a la representant comunal, com a símbol de finalització de la temporada. Els dos joves, un noi i una noia, abandonen la formació coral andorrana després de formar-ne part durant 11 anys, perquè al setembre s'incorporaran a la universitat. Llavors, també és quan el cor reprendrà la seva activitat, un cop passades les vacances d'estiu.