Compartir

Andbank ha incorporat aquest dilluns els vint joves que inicien el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. D’aquests joves, sis estaran a les oficines del país i la resta a serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis. En aquesta quarta edició, a més de les places d’estiu, s’incorporen tres joves que formaran part del programa de llarga durada que comprèn estades d’entre sis mesos i un any.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments de serveis centrals i d’oficines, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips de l’entitat durant el període estiuenc realitzant tasques de suport.

Els vint participants han estat escollits entre les més de 90 sol·licituds que el departament de recursos humans va rebre des de l’obertura del termini d’inscripció. Alguns dels requeriments per formar part del Trainee Program eren: cursar segon any d’estudis superiors relacionats amb l’Administració d’Empreses, Economia, Enginyeria o Dret, entre d’altres, i nacionalitat andorrana o resident a Andorra.

Andbank va iniciar aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, es pretén ajudar-los en l’orientació, aprenentatge i preparació per la seva carrera professional.