Compartir

Repte superat. Així ha valorat el ministre de Turisme, Francesc Camp l'estrena de l'espectacle 'Diva' del Cirque du Soleil. Segons Camp s'ha aconseguit el repte de canviar de concepte. No era gens fàcil perquè era un format que es mantenia des de feia cinc anys i crec que ho hem assolit”. Camp ha afegit que “és més que un espectacle de circ”. Tot i no disposar encara de dades oficials, el ministre està content de la resposta que hi ha hagut en els primers espectacles i ha afirmat “estar satisfet de la feina feta”.

El ministre va assistir a la sessió del dissabte i ha destacat el treball de les dues cantants, Marie-Christine Depestre i Coral Egan que fan el seu particular homenatge a dives de la història de la cançó com Edith Piaf, Tina Turner, Aretha Franklin, Alicia Keys, Rihanna, Lady Gaga o Céline Dion. Tot això en un espectacle que té una durada d'uns 70 minuts.

La distribució de l'escenari ha canviat respecte l'any passat, de manera que el públic amb entrada lliure que veu l'espectacle dempeus està als laterals, i és la graderia la que té l'escenari en posició frontal. Aquesta vegada les grans protagonistes són les cançons que es combinen amb números de circ. L'espectacle compta amb 26 artistes, entre ballarins, acròbates, cantants i músics. La primera sessió va aplegar 5.000 espectadors, la xifra que s'espera fins al final de les 22 representacions que s'han programat.