Compartir

Després de l'estrena, aquest cap de setmana, del nou espectacle del Cirque du Soleil, durant la qual el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va dir que serà l'últim o el penúltim any en celebrar-se al Parc Central i que no descarten altres parròquies, des d'Andorra la Vella, la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, ha destacat que el comú “batallarà” perquè el Cirque du Soleil continuï a Andorra la Vella.

Mònica Codina ha reconegut que ocupar el cèntric aparcament del Parc Central “és una hipoteca”, perquè els comerciants es queixen que els resta places d'estacionament, però alhora també hi ha negocis que no volen que canviï d'ubicació perquè és un reclam.

Per això, la consellera ha dit que s'estan mirant altres emplaçaments, com pot ser el futur aparcament a tocar de la rotonda de la Dama de Gel, i ha avançat que la cònsol major, Conxita Marsol, està mantenint converses amb el ministre de Turisme per estudiar aquesta opció.

Preguntada sobre la possibilitat que el Cirque du Soleil pugui marxar de la parròquia, Codina espera que això no es produeixi, però si succeeix, ha assegurat que “som un comú dinàmic i buscarem alternatives, ja que hem demostrat que som capaços de portar espectacles d'alt nivell”.

D'altra banda, com en els darrers anys, els restauradors de la zona de Prada Ramon i Riberaygua han elaborat fulletons per donar a conèixer entre els espectadors del Cirque du Soleil els seus menús.