Quantcast

Guillem Tudó ofereix "un viatge" pels clàssics del jazz i el blues a Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d'Engolasters

Guillem Tudó ha ofert aquest diumenge al migdia a Sant Serni de Nagol i ho tornarà a fer aquesta tarda a Sant Miquel d'Engolasters un concert titulat 'Saxo a solo', en què ha interpretat, amb el saxo, els grans clàssics del jazz i del blues. Tal com ha comentat el músic, es tracta d'un repertori que pretén ser “un viatge” per aquestes composicions.

El fet de tocar a esglésies romàniques i a més, dur-hi música com jazz o blues és “un contrast”, tal com comenta Tudó, que subratlla el fet que a Sant Serni de Nagol no s'havia fet “mai cap concert”.

El músic remarca que el fet de portar concerts a esglésies que la major part de l'any estan tancades és “un projecte molt bo” ja que permet al públic no només gaudir de la música sinó també “veure patrimoni”. La proposta s'emmarca en el cicle ONCA Bàsic, que al llarg de l'estiu oferirà diferents concerts en llocs patrimonials del país.

El concert ofert per Tudó ha inclòs peces de George Gershwin, Glen Miller o Sydney Bechet, per culminar amb “la cirereta del pastís”: 'My way' de Claude François.

Comentarios de Facebook