Compartir

Els alumnes de l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) han representat aquest dijous un muntatge teatral a l'auditori del Centre de Congressos, fruit dels tallers de música, teatre i dansa desenvolupats al llarg de l’any.

Els 25 protagonistes han assistit durant l'any a sessions d’una hora a la setmana dutes a terme pels professors Joan Hernández, responsable del taller de teatre; Juli Barrero, professor del taller de música, i els professors de la companyia Líquid Dansa, Pauline de Costa i Daniel Sampaio. Els tallers, que es duen a terme des del servei ocupacional, i amb el suport d’Andbank, busquen contribuir al desenvolupament de les persones a la vegada que faciliten noves oportunitats de formació a través de la cultura i les arts escèniques.

Amb el muntatge ‘Teatre, dansa, cant’, 25 actors i actrius han explicat un viatge en tren amb destinació a ‘Somnilàndia’. En una segona història, han parlat sobre el descobriment de la humanitat i la relació entre les persones.