Compartir

Després de l'innovador tret de sortida que va protagonitzar el Jambo Street Music aquest dijous amb un concert i un autocinema per retre homenatge a la pel·lícula 'Grease', aquest divendres s'han iniciat els concerts a l'aire lliure que han donat vida a les places del Centre Històric d'Andorra la Vella. La plaça Rebés, el Cap del Carrer, el carrer Anna Maria Janer, les placetes Monjó i Sant Esteve i la plaça Guillemó han estat els sis escenaris a l'aire lliure de diferents propostes musicals simultànies, la gran majoria andorranes, que s'han donat a conèixer entre el públic.

Els encarregats d'iniciar el repertori han estat els grups andorrans Black Thursday, Proud, la Grossband, Threejazz, Lady Scarlett & Doc i Ismael González. En total, han estat disset les formacions que han anat passant pels diferents indrets. El toc més festiu l'ha posat el grup català Bocamolls a la plaça Guillemó, l'escenari central, mentre que Daniel Lumbreras ha sorprès el públic de la placeta Sant Esteve amb la seva peculiar manera de cantar inventant-se un idioma propi.

Pel que fa al tret de sortida d'aquest dijous amb la celebració del primer autocinema al país, l'organització ha assegurat que va ser un èxit total ja que, després de donar accés a un centenar de cotxes i d'un altre centenar de persones que van visionar la pel·lícula des de les cadires o drets, van haver de penjar el cartell de complet. 

En total, durant el cap de setmana, més de 350 artistes mostraran el seu talent en un festival de petit format que té com a objectiu la promoció de l'oferta musical del país. Un dels plats forts serà la ballada conjunta que oferiran aquest dissabte a la tarda els esbarts del país amb el repertori adaptat a l'estil pop, així com el Jambo Kids, que tornarà un any més diumenge al migdia.