Compartir

El pròxim dilluns 18 de juny, el Centre de Formació d’Adults obre el període de matrícules per al curs 2018-2019. Les inscripcions es podran fer fins a final de mes, tot i que es reprendran de l’1 al 10 de setembre. Els alumnes poden inscriure’s a cursos trimestrals i semestrals, amb una o dues sessions setmanals. Els cursos, gratuïts i per majors de 16 anys, començaran el 10 de setembre.

Les novetats més importants pel proper curs són l’ampliació dels cursos de llengua francesa i de llengua castellana, així com els cursos en l’apartat de ciències i d’humanitats. De la mateixa manera, el centre continua oferint cursos instrumentals i de preparació per a l’obtenció del graduat lliure de segona ensenyança, incrementant la formació permanent amb cursos de 30 i de 60 hores en aquests àmbits.

Una altra de les novetats per al proper curs és la posada en marxa d’un servei de transport des d’Aixovall fins a Escaldes-Engordany, a les 22.30 hores, amb la finaliat de facilitar el desplaçament als alumnes que assisteixen a classe a les darreres franges horàries, entre les 17 hores i les 22.30 hores.

Els cursos estan relacionats amb l’aproximació a les TIC, coneixements sobre Andorra, ciències o comunicació i humanitats.