miércoles, 23 septiembre 2020 23:47

Les activitats de la tarda de la Festa de la Joventut apleguen prop de 300 persones

La 14a edició de la Festa de la Joventut d'Andorra la Vella, que va donar el tret de sortida aquest passat divendres a la tarda, ha continuat aquest dissabte amb tota la resta de les activitats. Les propostes han començat a partir de les quatre de la tarda, amb exhibicions a càrrec de professionals del ‘parkour’ arribats de França, membres de BlackList Project. A més, també s'han dut a terme entrenaments d'aquesta nova modalitat tan coneguda entre els joves, degut que la temàtica d'enguany de la festa ha estat aquest esport. Al Parc Centra també hi ha hagut temps per fer una classe de hip-hop, batalles de rap, grafitis en directe i jugar a rugbi.

“La valoració és molt positiva, com cada any ens acompanya la pluja, però només ho ha fet en una de les activitats que teníem programades”, ha destacat el cònsol menor i conseller de Joventut, Marc Pons, que ha detallat que al final de la tarda l'activitat de ‘parkour’ s'ha hagut d'anul·lar per raons de seguretat, però que la resta s'han desenvolupat amb normalitat. Segons l'organització, prop de 300 persones han gaudit aquesta tarda de dissabte de la Festa de la Joventut, un centenar de persones més que l'any passat. 

El plat fort, i amb una previsió d'afluència de 1.500 persones, serà a partir de les nou de la nit amb la Glow Party Festa Flaix FM, DJ joves del país i les actuacions de Trinity Company, Verònica Lima i Líquid Dansa. Per tal de controlar que ningú entri alcohol a l'interior del recinte del Parc Central, el comú ha contractat seguretat privada. Un total de 13 efectius controlaran la zona i vetllaran per la seguretat dels assistents. A l'interior de la carpa, els majors d'edat, tampoc podran veure begudes alcohòliques i també es comptarà amb efectius dels agents de circulació, Protecció Civil i bombers, que treballaran de manera coordinada.