Quantcast

Una setantena de persones participen en la primera Setmana cultural de la gent gran d'Andorra la Vella

Una setantena de persones han participat en les activitats de la primera Setmana cultural de la gent gran d'Andorra la Vella. La iniciativa neix amb voluntat de consolidar-se i amb l'objectiu d'ampliar l'oferta per aquest col·lectiu, a més d'oferir-los propostes alternatives en el calendari d'activitats que organitza el departament de Social del comú.

La programació ha comptat amb una xerrada literària amb l'escriptor Joan Peruga, sobre la seva obra 'L'últim estiu a Ordino', seguida d'una visita guiada pel mateix autor a la casa museu d'Areny-Plandolit; un concert a càrrec del Cor Rock d'Andorra; una sessió de cineclub amb la projecció del film 'Arsénico por compasión' i un fòrum de debat; i per últim, una visita guiada amb els membres de l'Arxiu Comunal pels indrets més interessants del Centre Històric de la parròquia.

La consellera de Social del comú de la capital, Ester Vilarrubla, explica a través d'un comunicat que amb aquesta setmana temàtica “hem volgut donar una oferta més a la gent gran i potenciar al màxim que sigui encara més activa”. Vilarrubla ha exposat que, tot i que en aquesta primera edició les propostes s'han centrat en l'àmbit de la cultura, més endavant “es pot diversificar i tractar altres aspectes que interessin la nostra gent gran”.

A cada una de les activitats s'han repartit butlletes per participar en un sorteig d'una estada de tres dies a Valls, ciutat agermanada amb Andorra la Vella. La rifa es farà el proper 19 de juny, durant la cloenda dels cursos i tallers del curs 2017-2018.

Comentarios de Facebook