Compartir

El cap de Govern, Toni Martí, està convençut que no tardarem en veure millores destacables al Pas de la Casa, una població que, encara que sembli obvi, “forma part d'Andorra, no és una altra Andorra”, ha manifestat. Martí ha recordat que fa anys el Pas de la Casa va contribuir, i molt, al creixement del país, i ara és la població la que “necessita moltes millores”. “El Govern ens hi hem d'esforçar, posar fi al contraban, fer millores urbanístiques i propostes en positiu perquè s'entengui que el Pas també és Andorra”, ha insistit.

El líder de l'executiu ha subratllat que la població encampadana fronterera amb França “participa molt al PIB, i necessita un rellançament, cert dinamisme i modernitat”. Tot i que Martí ha assegurat que durant les legislatures en què ha encapçalat el Govern “ens hi hem esforçat, els pròxims governs també ho hauran de fer”.

En conclusió, Martí ha insistit que “s'ha de canviar el xip: perquè el Pas de la Casa també és Andorra”. El cap de Govern ho ha manifestat aquest dissabte durant la Diada de Canòlich.