Compartir

La Fundació ONCA durà a terme els dies 2 i 3 de juny el tercer taller creatiu de la temporada 2018, 'Amb tots els sentits' i aquest dilluns s'han obert les inscripcions per poder-hi prendre part. La formació anirà a càrrec de Joan Hernández, que presenta un taller centrat en els sentits. Aquest taller es desenvoluparà a La Trapa, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Segons Hernández, “és un taller per prendre consciència de la importància dels sentits i les condicions físiques a l’hora d’interpretar en escena, o de la importància de la seva mancança”. La iniciativa d’organitzar aquest taller sorgeix de la tasca continuada que es du a terme al programa social de la Fundació ONCA, Música i creativitat. En aquest sentit, el taller formatiu d'Hernández, coordinador del programa social, té la voluntat de conscienciar els participants i promoure el coneixement i l’acceptació de les diferències.

Es presenten quatre tallers diferents. El primer, dirigit als infants de 7 a 9 anys, serà el dissabte 2 de juny, de les 10 a les 11 hores. Tot seguit serà el torn dels infants de 10 a 13 anys, de les 11.15 a les 12.15 hores. De les 12.30 a les 13.30 hores, el taller serà per als joves de 14 a 18 anys. En darrer lloc, Hernández oferirà un taller dirigit als adults. Aquesta proposta es divideix en dos mòduls, que tindran lloc el dissabte 2 de juny, de les 16 a les 19 hores, i el diumenge 3 de juny, de les 10.30 a les 13.30 hores. S’aconsella assistir als dos mòduls previstos tot i que es pot participar en un de sol. Les inscripcions s’han de formalitzar a [email protected] i les places són limitades.
Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el comú de Sant Julià de Lòria.

Els darrers tallers de la temporada seran els dies 6 i 7 d’octubre a càrrec d’Anna Vega, que impartirà la formació titulada 'Música en família, nadons i gestants'.