Quantcast

'De quin color és un petó'', un espectacle "molt visual i emotiu", dona el tret de sortida a la temporada 2018 de l'ENA

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i l’escola Líquid Dansa han presentat aquest dissabte davant d’unes 300 persones l’obra ‘De quin color és un petó'’, un espectacle pensat per al públic familiar amb el qual es dona el tret de sortida a les produccions per al 2018 de l’ENA. L’estrena ha tingut lloc al teatre de les Fontetes de la Massana, exhaurint les entrades dels dos passis, i hi haurà una nova funció el diumenge 27 de maig a les 17 hores al Centre cultural i de congressos lauredià.

Tal com ha explicat la directora de l’obra, Mònica Vega, es tracta d’una adaptació d’un conte de Rocío Bonilla, que és una escriptora i il·lustradora que fa històries “per als més petits parlant les emocions, dels colors…”. A Líquid Dansa els va fer “molta gràcia” perquè Verònica Pérez, la protagonista (Minimoni), llegeix a les seves filles aquesta història i van pensar en adaptar-la. De fet, Líquid Dansa feia temps que volia fer un espectacle infantil i des de l’ENA es va comptar amb ells per plasmar aquest projecte, que barreja dansa i teatre.

Es tracta d’un espectacle “molt visual, plàstic i emotiu” i que intenta entrar dins “el món i el llenguatge dels nens”, un públic al qual, tal com explica Vega, “se’ls ha de tenir molt de respecte”, ja que cal “entendre què senten” perquè l’espectacle els pugui atrapar.

Els tres intèrprets de ‘De quin color és un petó'’, Dani Sampaio, Verònica Pérez i Pere Vilarrubla, fa dos mesos que treballen en aquest espectacle i ara esperen que després d’aquestes tres funcions n’hi pugui haver d’altres.

Comentarios de Facebook