Quantcast

Dos ferits lleus en una topada entre dos vehicles a la rotonda de la Margineda

Aquest dissabte al matí, pels volts de quarts de deu, s'ha produït un accident de trànsit amb dos ferits lleus a la rotonda de la Margineda, que ha obligat a tallar la CG-1 direcció sud durant un quart d'hora, aproximadament. A causa de la topada entre dos vehicles, un amb matrícula andorrana i l'altre amb matrícula espanyola, agents del Servei de Circulació d'Andorra la Vella han desviat el trànsit de pujada cap al centre de la vila, mentre es realitzaven els treballs de retirada dels turismes accidentats.

Arran del xoc, dues persones han estat traslladades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb contusions lleus. Els danys més importants han estat materials.

Aquest és el tercer accident que es produeix, en poques setmanes, a la rotonda de la Margineda. A mitjans d'abril, un resident de 29 anys es va accidentar sol en aquest punt, conduint begut, drogat i sense el cinturó de seguretat cordat. L'altre sinistre va ser un xoc frontal entre dos turismes, del qual també en van resultar dos ferits lleus.

 

Comentarios de Facebook