Compartir

El mercat de la creativitat ha posat, aquest dissabte a la plaça Guillemó, el punt final a la tercera edició de la Setmana de la creativitat, un ampli programa d'activitats que s'han dut a terme des del passat 16 d'abril per donar a conèixer els cursos i tallers que imparteixen les diferents escoles artístiques del Centre Cultural La Llacuna.

Al llarg de la jornada d'aquest dissabte, els participants han pogut aprendre a crear vestuari teatral, tocar un piano de cua instal·lat a la plaça, conèixer tècniques de maquillatge artístic i de cinema, fer percussió corporal, construir una titella gegant i saber com es fa un gravat gegant amb una piconadora.

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, ha fet una valoració molt positiva de l'esdeveniment, ja que s'ha complert l'objectiu de donar a conèixer les activitats de les escoles artístiques i també s'ha incrementat el nombre de participants. Al llarg de la setmana, les diferents activitats han atret unes 200 persones, mentre que aquest dissabte, amb el plat fort del mercat de la creativitat, se n'hi han sumat aproximadament un centenar més, motivats també pel bon temps.

En els pròxims dies es veurà si aquest programa d'activitats també tindrà repercussió en el nombre d'inscripcions a les escoles artístiques, i de moment Pons ja ha assegurat que molta gent s'ha mostrat interessada en poder formalitzar una matrícula per al proper semestre o participar en alguns dels tallers monogràfics que s'organitzen.