Compartir

Andorra la Vella acull aquest dissabte la primera jornada sobre alimentació infantil saludable, organitzada conjuntament per les escoles bressol comunals, l’escola bressol Dames de Meritxell, l’Espill i El Petit Príncep. La jornada consistirà en xerrades i tallers amb diversos professionals de la salut. Les escoles bressols comunals han treballat conjuntament per oferir una jornada adreçada als pares i mares dels infants inscrits en aquestes escoles i també als espais de lleure comunals amb l'objectiu d’oferir eines per fer créixer els infants de forma saludable.

En la jornada participaran experts en diversos àmbits que oferiran conferències durant el matí i tallers pràctics amb l’objectiu d’oferir una visió àmplia a les famílies amb nens d’entre 0 i 3 anys sobre alimentació sana i resoldre possibles dubtes que sorgeixen en el dia a dia. Les xerrades del matí (de les 9.50 a 13 hores) tindran lloc al Centre de congressos d’Andorra la Vella i aniran a càrrec de la pediatra Carmen Doncel, la nutricionista Katia Durich, el psicòleg Arnau López i l’entrenadora física Marta Rosinach. A mig matí també s’oferirà un esmorzar saludable amb la col·laboració de Cavand i Fruites Molina.

A la tarda (de les 16.30 a les 18.30 hores) les activitats es traslladaran a l’edifici de noves dependències del comú d’Andorra la Vella a la plaça Lídia Armengol i consistiran en una sessió de ioga amb Marta Rosinach, un taller de batuts amb Kàtia Durich i un de cuina amb el cuiner Carles Flinch, i una activitat de 'mindfullness' amb Arnau López.

Aquestes jornades neixen amb la idea d’esdevenir el principi de properes col·laboracions entre les escoles bressol per seguir oferint eines que puguin ser d'interès per a les famílies. Es preveu que a les activitats, que són gratuïtes tot i que requereixen inscripció prèvia, apleguin uns 150 assistents.