jueves, 13 agosto 2020 8:36

El taller de percussió corporal de la Fundació ONCA exhaureix les places disponibles

La Fundació ONCA ha exhaurit les places per al segon taller creatiu de la temporada 2018, titulat 'Percussió corporal', i que anirà a càrrec de Santi Serratosa. Per tercer any consecutiu, el taller forma part del programa formatiu de la fundació i enguany s’han ampliat les sessions arran de la bona acceptació d'edicions anteriors.

Els tallers creatius estan oberts als membres de la Jonca, als alumnes i als professors de música, i a totes les persones interessades a aprofundir els seus coneixements en matèries i tècniques musicals i artístiques.

El dijous 19 d’abril a l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella, coincidint amb la Setmana cultural, s’oferirà un taller per a l’alumnat de 8 a 11 anys (de 17.45 a 18.45 hores) i una sessió dirigida als alumnes a partir de 12 anys (de 19 a 20 hores). Hi assistiran un total de 60 participants.

El divendres 20 d’abril, Serratosa oferirà per primer cop dues sessions a dos col·lectius del programa social de la Fundació ONCA. Així, el grup de Xeridell de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell realitzarà l’activitat de les 15 a les 15.45 hores i de les 16.30 a les 18 hores, serà el torn dels residents del centre penitenciari. A més, el mateix divendres, els usuaris de L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà per a la gent gran, també tindran l’oportunitat d’assistir al taller, d’11 a 12.30 hores.

El cap de setmana serà el torn del grup d’adults i professors. El dissabte 21 d’abril, de 10 a 12.30 hores i de 16 a 19 hores, i el diumenge 22 d’abril, de 10 a 14 hores, 25 participants gaudiran de deu hores de formació a l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella.

Com a novetat, el mateix dissabte, i amb motiu de la Setmana de la creativitat del comú d’Andorra la Vella, la Fundació ONCA oferirà un taller obert a tothom a la plaça Guillemó. L’activitat a l’aire lliure serà de 13 a 14 hores.

La iniciativa té l’objectiu de treballar la creativitat i l’expressió corporal, i es vertebra en tres eixos: la senyalització (sessions pràctiques amb indicacions a temps real), la seqüenciació (exercicis i activitats sistematitzades) i la música (llenguatge d’expressió i creació). Hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el comú d’Andorra la Vella.

Artículos similares