Compartir

La policia va detenir resident de 30 anys diumenge a la tarda a Escaldes-Engordany per una disputa de parella, en presència d'un fill menor, amb amenaces. Així mateix, un home resident de 54 anys va ser detingut la nit de diumenge passat després d'una disputa en un domicili particular d'Andorra la Vella. El detingut hauria amenaçat una amiga i un cop identificat va mantenir una actitud molt hostil envers els agents, als quals va amenaçar i insultar.

Altres set persones van ser detingudes per delictes contra la salut pública, després de ser controlades en possessió de drogues. Destaca la de dues persones amb intervenció de gairebé 50 grams de cocaïna, en el marc de l'anomenada 'operació Espai', de la qual ja se n'ha informat. Així mateix, el passat dia 2 a Andorra la Vella, un jove resident de 18 anys va ser detingut en un control a l'estació d'autobusos d'Andorra, amb 1,7 grams de marihuana que havia lliurat a una menor. El dia 5 a Soldeu un home resident temporal de 31 anys, va ser detingut en un lavabo públic en possessió de 0,7 grams de cocaïna i l'endemà, també a Soldeu, dos homes residents temporals de 42 i 33 anys van ser detinguts en un immoble particular quan duien al damunt 0,2 i 0,7 grams de cocaïna. El dia 7, al Pas de la Casa, un home resident de 54 anys, va ser detingut amb un gram de cocaïna.

Finalment, altres dotze persones van ser detingudes per donar positiu en controls d'alcoholemia, per presentar taxes totes per damunt dels 0,9 g/l. En destaca la d'un home resident de 69 anys, que va presentar una taxa de 2,26 g/l i va provocar un accident amb ferits que va requerir la presència policial.