Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà proposa tallers tecnològics i sessions d'activitat física i relaxació per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà posa en marxa la segona edició d’aquest any dels tallers de noves tecnologies i proposa unes sessions pràctiques d’activitat física i relaxació durant el mes d’abril. Aquestes activitats formen part del programa 'Envelliment Saludable', per a la gent gran.

Així, els cursos i tallers d’informàtica que s’iniciaran la setmana vinent són els següents. Un d'iniciació a la informàtica: un taller per conèixer l’ordinador i familiaritzar-se amb l’entorn de Windows, que tindrà lloc del 9 d’abril al 23 de maig, dilluns i dimecres, de 17.15 a 19 hores. Un altre d'iniciació a la tauleta tàctil, del 9 d’abril al 23 de maig, dilluns i dimecres, de 10 a 12 hores. Així mateix, s'ha programat un taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, que tindrà lloc del 9 d’abril al 23 de maig, dilluns i dimecres, de 16 a 17 hores.

Les activitats inclouen també un curs d’ampliació, que es farà del 10 d’abril al 24 de maig, dimarts i dijous de 10 a 12 o de 17 a 19 hores i dos tallers, un d'emmagatzematge al núvol per aprendre a emmagatzemar arxius i compartir-los amb altres usuaris, del 13 d’abril al 29 de juny, divendres de 10 a 12 hores; i un altre de Power Point, que tindrà lloc del 13 d’abril al 29 de juny, divendres de 16 a 19 hores.

A més, la propera setmana també tindrà lloc un taller sobre activitat física i relaxació. Unes sessions que s’iniciaran el dia 11 d’abril i en les quals es treballarà la flexibilitat, la força, l’equilibri i la coordinació mitjançant exercicis actius combinats amb la respiració i la relaxació. Tindran lloc els dimecres de 17 a 18 hores.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.

Cal recordar que la Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres.

Comentarios de Facebook