Compartir

Un grup de 21 alumnes de 1r i 2n de batxillerat de l’escola andorrana ha participat aquest divendres en una sessió informativa sobre el sector financer a la seu social de Crèdit Andorrà, emmarcada en la XXI edició de la Jornada d’orientació de l’escola andorrana de batxillerat. L’objectiu de l’activitat és conèixer les diferents àrees funcionals del banc, la tasca que desenvolupen els professionals del sector bancari i les oportunitats de carrera professional a escala nacional i internacional, a banda de facilitar l’apropament dels alumnes al món laboral.

Crèdit Andorrà, entitat compromesa amb el país i la societat, dona suport a activitats de formació per tal de ser part activa en el desenvolupament educatiu, social i cultural de la societat. L’objectiu del banc a l’hora de participar en jornades informatives és establir ponts entre el món professional i l’acadèmic, apropar la realitat als escolars i oferir-los eines i consells que els ajudin a orientar el seu futur.

El banc promou la formació dels joves i els professionals a través de diferents iniciatives, com l'atorgament de beques de postgrau per estudiar a l’estranger, un conveni amb la Universitat d’Andorra i una càtedra a l’IESE, entre altres col·laboracions.