Compartir

El proper curs 2018-2019 s’iniciarà la primera edició del postgrau en Gestió de destinacions de muntanya (Postgraduate Diploma in Mountain Destination Management), de 30 crèdits europeus, que s’oferirà en anglès i principalment en format virtual, a través de la Universitat d’Andorra (UdA). El programa d'un any inclou dues estades presencials, de cinc dies de durada cadascuna, a Andorra i als Pallars (Catalunya) respectivament.

El programa neix de la iniciativa conjunta de l’UdA i de Pallarsactiu, i compta amb la col·laboració de la Fundació OMT.Themis i amb el suport del ministeri de Turisme del Govern. Dins del pla d’estudis es preveu el desenvolupament de continguts de la Universitat Estatal de Colorado i de la Universitat de Lucerna, que seran reconeguts als corresponents programes d’aquestes universitats.

El postgrau en Gestió de destinacions de muntanya oferirà un 30% de descompte per als futurs estudiants de països membres de l'OMT, entre els quals hi ha els residents o nacionals d'Andorra. Les inscripcions estaran obertes al web de l’UdA fins al 31 de maig de 2018.