Compartir

La sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil 'El llibre de la selva', de la companyia Veus-Veus, una adaptació del llibre de Rudyard Kipling, considerat una de les històries d'aventures més emocionant de les darreres dècades.

L'obra musicada explica les peripècies de Mowgly, un cadell humà criat a la jungla juntament amb els seus inseparables amics Baghera i Baloo, a l'Índia britànica de finals del segle XIX. Mowgly té l'habilitat d'entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals i, amb el raonament i desenvolupament d'intel·ligència humana, esdevé el senyor de la jungla, protegint a les diferents espècies animals dels perills que comporten la vida a la jungla.

'El Llibre de la Selva' és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 7 d'abril a les cinc de la tarda. Les entrades es poden comprar, a partir d'aquest dilluns 12 de març, a l'entitat col·laboradora Morabanc a través de www.morabanc.ad/entrades a un preu de 5 euros per als adults, i l'entrada és gratuïta per a infants i joves.